Premie verlagen

U wilt de premie voor uw levensverzekering verlagen. Dan heeft u twee opties. Of u kiest om geen premie meer te betalen of u verlaagt uw premie. Dit heeft wel gevolgen voor het verzekerde bedrag op de einddatum van uw verzekering. Als gevolg van de premiewijziging wordt het verzekerd bedrag op de einddatum verlaagd.

Is de verzekering bedoeld om een (hypothecaire) lening af te lossen en is deze verpand? Dan moet de geldverstrekker akkoord gaan met het aanpassen van de premie. Deze wijziging kan ook belangrijke financiële gevolgen hebben. Wilt u advies? Neem contact op met uw financieel adviseur of laat u informeren door de klantenservice.

Geef uw keuze eenvoudig door via één van de digitale formulieren hier onder. Welk formulier u moet gebruiken is afhankelijk van het soort verzekering dat u heeft.

Premie wijzigen lijfrente of uitvaart verzekering
Premie wijzigen spaar-, hypotheek-, of risicoverzekering

Weten waar u aan toe bent
Het is belangrijk dat u weet wat Nationaal Spaarfonds voor u kan doen. Wij informeren u over uw producten, maar geven geen advies. Wilt u hulp bij het maken van financiële keuzes? Raadpleeg dan een financieel adviseur.